WIE IK BEN  

Mijn naam is Freddy de Ridder. Naast mijn werk als ondernemer met 20 medewerkers en als vader van drie dochters, vind ik het belangrijk om regelmatig te sporten en te ontspannen. Zo ga ik graag naar de gym, loop ik hard en helpt de Wim Hof Methode mij om op een down-to-earth manier te ontspannen en stress te verminderen, ook als ik het druk heb. 
Gezondheid en innerlijke rust is geen doel, maar een voortdurende reis naar welzijn, kracht en vervulling zoals jij dat graag wilt.


Sinds 2014 ben ik actief met de Wim Hof Methode, meerdere koude expedities in Polen gedaan en WHM workshops georganiseerd.
Ik geloof dat de Wim Hof Methode nog krachtiger wordt wanneer je deze beoefent in een groep. We bouwen ook aan een vereniging in West-Friesland, waar we regelmatig samen ademhalingsoefeningen doen en een ijsbad nemen.


Als instructeur wil ik anderen graag begeleiden bij het ontdekken van de vele voordelen van de Wim Hof Methode, zoals het krijgen van meer energie en het verminderen van stress.
Boek nu jouw plek voor onze volgende workshop en ontdek zelf de vele voordelen van de Wim Hof Methode.

 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn